1. Du skal sikre dig, at WOOFit Go højttaleren er i korrekt Bluetooth pairing mode (indikationslyset skal blinke hvidt). Hvis højttaleren ikke er i korrekt Bluetooth pairing mode, skal du holde ”Power knappen” i bund og forsøge at forbinde igen
  2. Forsøg at forbind til Bluetooth igen efter slukning af højttaleren
  3. Du skal sikre dig, at højttaleren og din Bluetooth enhed er inden for 10 meter af hinanden
  4. Du skal sikre dig, at der ikke er nogle forhindringer mellem højttaleren og din Bluetooth enhed
  5. Forsøg at forbinde højttaleren til en anden Bluetooth enhed