1. Tjek venligst, at højttaleren er opladt eller tilsluttet strømkilde.
  2. Forsøg at øge lydstyrken på din enhed og MOVEit højttaleren.
  3. Forsøg at skifte mellem Wi-Fi og Bluetooth mode for at sikre dig, at den er i korrekt afspilningstilstand. Du skifter mellem Wi-Fi og Bluetooth mode med et enkelt klik på ”Wi-Fi/Bluetooth knappen”.
  4. Hvis du afspiller via line-in, skal du sikre dig, at kablet er korrekt tilsluttet.